Foto: DebutUka i Tromsø

Energisk Framføring

«Energisk» er et foredrag som forsøker å vise at naturfag og realfag ikke trenger å være kjedelig, og som en entusiastisk og morsom foredragsholder lykkes Andreas Wahl med dette.

Av Susann Amundsen

Som en person som alltid mislikte naturfag på skolen, var dette et morsomt 45 minutters foredrag, som viser den gøyale siden av naturfag som de aller fleste naturfags-lærere ikke får til å vise på grunnskolen.

Andreas Wahl var entusiastisk og morsom, og fikk mang en latter ut av meg og de andre i publikum. I tillegg gjorde han noen spreke eksperimenter som var veldig fascinerende, og forklarte hvordan man eventuelt kunne gjenskape disse hjemme, samt hvorfor det som skjedde i eksperimentet, skjedde.

Det var en lærerik opplevelse, som var blitt skreddersydd for studenter. Han hadde med en liste råd til studenter, som var veldig gode råd. Wahl snakket også i noen minutter om miljøet og hvor viktig det er å ta vare på miljøet.

Jeg ville gjerne gått på flere lignende forelesninger, og ville anbefale dette til absolutt alle, selv dem som hatet naturfag på skolen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail