Foto: Vetle Kostamo

VIND + support at Driv

VIND er et relativt nytt, som ikke mange har hørt om. Men med sin fengende og noe uvanlige musikk, setter de sitt merke på musikk- og kulturlivet i Tromsø.

Av: Maria Zaikova

Fredag 23. september var jeg på konsert med bandet VIND på Driv. Med kun navnet og en sang jeg hadde hørt fra før, var min kunnskap relativt ikke-eksisterende da jeg var på vei inn i lokalet. Stemningen var munter blant de ikke mange, men veldig spente tilskuerne. Bandet startet med kun to medlemmer for noen år siden, Karoline Olsen Stensland og Louisa Palmi Danielsson, men har senere ekspandert til det bandet som er idag, så de som har fulgt med har god kjennskap til bandet fra før, og det var veldig tydelig at disse hadde kommet på konserten i kveld.

Men før hovedattraksjonen inntok scenen ble kvelden åpnet av supportbandet, The Late Band. Med en stil som var veldig annerledes enn den til VIND, men som ble veldig godt tatt imot. Med sine blues-toner, ga de oss følelsen av å være på en underground-blues-club i New Orleans. The Late Band er absolutt vært å sjekke ut for de som ikke har hørt om dem før.

Etter en kort pause, inntok VIND scenen. Med sine fengende upbeat musikk holdt de dansegulvet og kvelden gående med godt humør og stor entusiasme. Blandet med rolige toner, så publikummet kunne hvile danselåtene mellom låtene, var dette alt i alt en veldig suksessfull og koselig kveld. VIND var et veldig imponerende band som gledet meg og alle andre som var på konserten og som jeg vil anbefale å sjekke ut og gå på konsert med i fremtiden.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail