Foto:

Romjulsjazz

Det nærmer seg et av julens store høydepunkter: Romjulsjazz går av stabelen for 17. gang, og er absolutt noe å få med seg.

Tradisjon

Etter tre dager med god mat og drikke, kan det sikkert friste mange med en tur ut og kose seg med noe annet enn bare julemusikk!

Tradisjonen tro inviterer Tromsø Jazzklubb til en storslagen kveld med 9 lokale band på 3 scener, den 27. desember. Arrangementet vil bli hold på Vertshuset Skarven, og konsertene vil finne sted i lokalene Biffhuset, Arctandria og Skarven.

Det er 17. gang Romjulsjazz blir arrangert. Tromsø Jazzklubb har invitert kjente jazzmusikere, så vel som nye, til årets arrangement.

Lokalene

De tre lokalene vil kunne by på forskjellige typer konserter: Biffhuset er ypperlig for de små besetningene, max 4 musikere. Dette gir intime konserter hvor publikum vil kunne komme tett på musikerne.

Arctandria byr på en større besetning, opp til syv musikere. Lokalet her er også større og mer folksomt enn hva det vil være på Biffhuset.

Sist har vi Skarven som er lokalet for ministorband og storband, eller band som krever en stor lydrigg. Her forventes det at det tar av musikkmessig. Ender du opp her, er det bare å finne fram jazz-foten og bli med å trampe takten eller slå deg løs i dansen.

Når du først kommer til konsertlokalene vil du få en folder med informasjon om hvem som spiller hvor og når. Da er det bare for deg å finne et bord i det lokalet hvor de musikerne du ønsker å høre på har sin konsert. Om du ender opp med å bevege deg mellom lokalene eller holde deg i ett gjennom hele kvelden, er opp til deg.

Julekos

Så hvorfor ikke ta del i en årlig tradisjon? Romjulsjazz vil kunne tilby god musikk og en sosial kveld. Kanskje det er dette du trenger for å komme deg bort fra alle julekakene og ta med familie og venner for en musikalsk aften av det sjeldne slaget.

Tekst: Oda Camilla Rykkje

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail