Foto: Anna Lukachuk

Dagny – on the way to success!

Hennes låt er delt mer enn Ellie Goulding sin og nå kommer hun tilbake til nord for å synge for tromsøværinga – Hils på Dagny!

Text: Elias Bergsholm

Foto: Anna Lukachuk
Foto: Anna Lukachuk

Tilbake med nye rekorder og sanger
Dagny Norvoll Sandvik, forfatter av «I Was Gonna Be An Astronaut», blir en stadig mer kjent sanger. Hennes fantastiske låt har fått flere millioner avspillinger på Spotify. I fjor sang hun for et fullt publikum på Cirka, og nå er hun på Driv (som også er helt fullt) for å dele sine nye rekorder og fantastiske, energiske, catchy og positive låter.

Lett å falle for
Tromsøværingen (26) som begynte å synge her i Tromsø da hun var 15 år er nå kjendis. Hun er boende i London og får tilbakemeldinger fra hele verden. Hennes låt «Backbeat» får nå høyere listeplassering enn for eksempel Ellie Goulding sin «On My Mind».

Foto: Anna Lukachuk
Foto: Anna Lukachuk

«En av de beste konsertene jeg noensinne har vært på i Tromsø! Jeg ble invitert av vennen min som har snakket mye om Dagny i det siste. Men nå etter konserten føler jeg det nesten er obligatorisk å finne de sangene jeg nettopp har hørt, laste dem ned og chille med dem mens jeg kjører hjem! Er ikke hun bare fantastisk?», sier en overrasket Emilie (19) etter konserten.

Just the start of something bigger?
I løpet av en times konsert gikk hele salen «nuts». De aller fleste så ut til å kunne alle ordene til alle sangene. Jeg var heldig og satt ved siden av Dagnys mor, Marit.

Foto: Anna Lukachuk
Foto: Anna Lukachuk

«Atmosfæren her i dag er sinnsyk! Jeg er så glad for å se at datteren min har kommet så langt med musikken, og at såpass mange har kommet hit i dag at vi nesten må stå i trappa!», sier hun og ler.

Nå slår hennes fantastiske indie-pop-låter flere kjendiser fra USA. Hva er next, Dagny? Det er uten tvil the start of something much bigger.

Foto: Anna Lukachuk
Foto: Anna Lukachuk
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail