Foto:

Bridget Jones’ Baby

Bridget Jones’ Baby: Alle gode ting er tre – endelig  kommer fortsettelse av Bridget Jones til Norges kinoer!

Text: Sonja Anzer

Etter de store suksessene Bridget Jones`dagbok (2001) og Bridget Jones: På randen (2004) følger vi nå det underholdende og morsomme livet hennes for tredje gang:

Joda, Bridget Jones (Renée Zellweger) ble eldre, men hun slanket seg og er i mellomtiden faglig suksessrik. Fremdeles mangler hun bare den riktige mannen på sida si mens alle andre gifter seg, er lykkelige og føder barn. Derfor tar deppa Bridget en gang til på bursdagen sin beslutning om å endelig forbedre livet sitt og finne drømmemannen sin – når alt kommer til alt fyller hun allerede 43 år.

På en musikkfestival lander hun i vanlig Bridget-Jones-manér i sengen til Jack Qwant (Patrick Dempsey), som er en vakker amerikansk millionær. Da tenker hun ikke på prevensjonen og derfor nyter hun one-night-standen helt ubeskyttet. Like etter møtes Bridget og Mark Darcey (Colin Firth) på dåpen til gudbarnet deres. Der får Bridget rede på den planlagte skilsmissen hans og de gamle følelsene begynner å flamme igjen. Deretter ligger de med hverandre – senere viser det seg at det brukte kondomet ikke var funksjonsdyktig. Klart hva som skjer: Bridget er gravid! Men hvem er barnets far? Og hvem er hennes „Mr. Right“?

Filmen har litt mindre humor som man forventer, men den er mer rørende og slik kaotisk som de siste to episodene. I hvert fall en vellykket film som er verdt å se – ikke bare for tilhenger av Bridget Jones!

Genre: Komedie

Regi: Sharon Maguire

Vurdering: 8/10

Norgespremiere: 16.09.2016

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail