Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

JazzNatt – unge og eldre i skjønn forening

30. april, 2017 @ 19.3023.30

facebook_event_241566769580142

JazzNatt 2017 vil i stor grad være viet Kulturskolens jazzensemble. Tromsø jazzklubb ser det som en oppgave å gi plass til unge talenter. Denne gang under ledelse og i samspill med profesjonelle musikere. Og skulle bare mangle; når en har storfint besøk er det selvfølgelig plass til våre tilreisende toppmusikere på programmet.
Kulturskolens jazzensemble er en del av kulturskolens fordypningsprogram, og består av dyktige og engasjerte musikere mellom 13 og 19 år. Flere av musikerne spiller i kulturskolens ungdomsstorband, og deltar i diverse andre band og på jazzfestivaler i inn- og utland. Besetningen er: vokal, saksofon, trombone, gitar, piano og bass, med 50/50 jenter og gutter. Under ledelse av bassist Dag Okstad spiller jazzensemblet vokal- og instrumentaljazz der alle musikerne improviserer. Bandet deltok i november 2016 på workshop og holdt en egen konsert på Prelaten under ledelse av saxofonisten Odd André Elveland fra Improbasen i Oslo. Han skal også lede bandet på Jazznatt i Tromsø 2017. I 2014 vant han Ella-prisen for sitt arbeid med barn og jazz.

Thomas Fryland er en dansk trompetist i toppskiktet. Han har 12 innspillinger i eget navn, samt flere innspillinger med Danmark Radio Big Band. Thomas har spilt på Nordlysfestivalen i 2011. Under konserten får Fryland en egen avdeling med lokale musikere.

XO er en sekstett bestående av musikere med lang fartstid i byens musikkliv. Bandet skulle spilt under JazzNatt i 2016, men måtte da melde avbud. I år ser vi fram til et møte med noen av byens fremste veteraner.

Sondre Kleven Quintet består av studenter ved Konsen. De spiller egenkomponert musikk innen fusion/jazzrock.

Besetning:
Kulturskolens jazzensemble: Unge musikere under ledelse av Dag Okstad og Odd Andre Elveland. Her blir det også småbesetninger på programmet.
XO : Ulf Jensen, gitar; Rolf Gunnar Monsen,trb; Tommy Sivertsen,tp; Kurt Samuelsen, pno; Kjell Svendsen, bass og Inge Skognes, trommer.
Thomas Fryland: Thomas Fryland, trompet med lokalt komp.
Sondre Kleven Quintet: Sondre Kleven, tenorsax; Henrik Skog, gitar; August Veseth, tangenter; Joakim Kristiansen, bass og Martin Lien, trommer.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail

Detaljer

Dato:
30. april, 2017
Tid
19.30–23.30

Arrangør

Tromsø Jazzklubb

Sted

Verkstedet Kulturhuset
Tromsø, 9008 Norway