Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Erlend Osnes – Av Familiære Årsaker – EkstraEkstraEkstra

21. april, 2017 @ 21.3023.00

facebook_event_716946741810011

Mannen kan like så godt gjøre Tromsøværing av seg! Enda en ekstraforestilling i salg!

«Av familiære årsaker» er StandUp-komiker Erlend Osnes, kjent fra NRK P3, sitt første soloshow. Her får du ta del i komikerens reise fra deprimert mann med et utfordrende forhold til alkohol og fram til hverdagen som komiker på scene og radio. Showet handler om vanskelige valg innen rus, familiebånd, og om å søke positivitet. Ærlig, personlig, tidvis mørkt, men alltid morsomt.

«Det er så deilig når humor er mer enn øyeblikkets latter. Når det går an å si noe mer enn ”han var morsom”, når showet er over. Om Erlend Osnes går det an å si at han har en utpreget sans for presisjon, kreative språkbilder, at han er et dramaturgisk talent og besitter en fortellergave. Dessuten er han utvilsomt morsom.»

Avisa Nordland – Terningkast 5

«Erlend Osnes er en dønn ærlig komiker. Nærheten og intimiteten i forestillingen forteller at dette er en komiker som vil noe mer enn bare det å komme seg opp og frem og skaffe seg et navn. Osnes vil fortelle historier og han gjør det med stor fortellerglede. Responsen fra publikum vitner om at han har en formel som funker.»

Bodø Nu – Terningkast 5

”Osnes er en historieforteller av rang. Leveringen sitter så godt at man kunne banne på at han bare prater i vei. Tekstene er særdeles morsomme. Med «Av familiære årsaker» tar Osnes et langt steg opp mot humorstjernehimmelen.”

Adressa – Terningkast 5

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail

Detaljer

Dato:
21. april, 2017
Tid
21.30–23.00

Arrangør

KulturHuset i Tromsø
Telefon:
+4777791666
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/KulturHusetTromso

Sted

KulturHuset i Tromsø
Erling Bangssundsplass 1
Tromsø, 9008 Norway
Telefon:
+4777791666