Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Anne Marie Giørtz trio

20. april, 2017 @ 21.0023.00

facebook_event_405438439793885

Anne-Marie Giørtz kjenner vi fra bandene Trio de Janeiro og Ab und Zu; to band som har lang fartstid på klubber og festivaler i landet. Nå er hun ute med en CD som heter ”Capital Punishment for Cars”. Dette er en oppfølger til en CD hun ga ut i 2009 som het ”På egne vegne”. På begge CD-ene har hun hatt med seg to innovative musikere – gitaristen Eivind Aarset og perkusjonisten Peter Baden.
Konsertrepertoaret vil i hovedsak være hentet fra den siste utgivelsen til Giørtz. Mye tyder på at vi får høre Giøtz i andre lydomgivelser enn de fleste er vant til å høre henne – helt fra det støyete til det vare. Hun lar ordene slippe til mot en vegg av slagkraftige lydkulisser. Av dette blir det musikk som beveger seg i mange retninger.
Eivind Aarset er en av Norges mest ettertraktede musikere internasjonalt. Han har vært en av de som har satt sitt stempel på den elektronisk jazzen som norske musikere er blitt kjent for. Sammen med Arve Henriksen, Nils Petter Molvær og Bugge Wesseltoft har han satt en tydelig signatur på den musikken han lager.
Peter Baden er en svært allsidig musiker som har jobbet med Mari Boine, Marilyn Mazur og Anneli Drecker. Han er en kreativ kraft i dette prosjektet med sine trommer og oversikt over moderne elektronikk.
En frodig, tilbakelent og inntrengende plate, til tider singlende varsom, andre ganger dundrende slagkraftig. Jazz beveger seg langs endeløse veier. Wandrup/Dagbladet
Albumet er intet mindre enn et glitrende stykke musikk fra en innovativ og uredd kunstner. Jazznytt
Dette er blitt Anne-Marie Giørtz mest gjennomførte og beste album til nå! Jan Granlie
Besetning: Anne-Marie Giørtz, vokal, piano, guzheng, og perkusjon; Eivind Aarset, diverse gitarer og elektronikk og Peter Baden, diverse trommer, perkusjon, og elektronikk.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail

Detaljer

Dato:
20. april, 2017
Tid
21.00–23.00

Arrangør

Tromsø Jazzklubb

Sted

Verkstedet Kulturhuset
Tromsø, 9008 Norway